UTHYRES – ETTA I TAMMERFORS

november 11, 2010 kello 00:32 (Eija Mäkinen)

Teaterstiftelsen Vivicas Vänner hyr ut en nyrenoverad bostad i centrala TammerforsPellavatehtaankatu 19 B. Bostaden är 27 m2 och hyran är 350 euro/månad.

Hyrestiden börjar 1.1.2011. Hyresavtalet är tidbundet till 31.8.2011. Hyresgästen har möjlighet att av stiftelsen ansöka om förlängning av hyresavtalet.

Ansökan om att bli hyresgäst kan inlämnas av unga studeranden inom teater- och danskonst som gärna får vara i slutskedet av sina studier. En fritt formulerad ansökan i vilken den sökande beskriver vad han/hon studerar, i vilket skede studierna är samt ger en beräkning av hur länge studierna räcker. Om bostaden behövs för övningar som hänför sig till studierna bör också detta nämnas i ansökan samt ges en beskrivning av vilken typ av övningar det är frågan om.

Ansökan skickas till stiftelsens ombud Riikka Leinonen per e-post senast 30.11.2010 på adress asiamies@vivicasvanner.fi. Vi strävar efter att informera de sökande om beslutet så snabbt som möjligt efter utgången av ansökningstiden.

Teaterstiftelsen Vivicas Vänner grundades av Vivica Bandler år 1991. Stiftelsens ändamål är att främja scenkonst, skapande konstnärligt arbete och teaterforskning samt att stöda teaterkultur, och även sådan verksamhet som slår vakt om miljövärden. För att förverkliga sina mål delar stiftelsen årligen ut stipendier och pris till teaterarbetare, studeranden och forskare i teater- och danskonst samt till miljöarbete. Stiftelsen stöder dessutom studeranden i teaterkonst genom att hyra ut bostäder för studeranden som är i slutskedet av sina studier. Stiftelsen är registrerad i stiftelseregistret som upprätthålls av Patent- och registerstyrelsen.

För ytterligare uppgifter se: www.vivicasvanner.fi

KOMMENTOI*) Kentät jotka merkitty tähdellä ovat pakollisia.