Tervetuloa Vivican 100-vuotisjuhlablogiin!

2 tammikuun, 2017 kello 13:20 (Katri Heino)

Helmikuussa tulee kuluneeksi sata vuotta Vivica Bandlerin syntymästä, ja me tietenkin vietämme legendaarisen leidin synttäreitä koko vuoden.

Olemme perustaneet juhlavuotta varten Viva Vivica! -blogin, joka juhlii Vivicaa, hänen ajatuksiaan, elämäntyötään, rohkeuttaan, ideoitaan, rakkauksiaan, tekojaan, ennakkoluulottomuuttaan.

Viva Vivica! -blogissa kuljetaan Vivican jalanjäljissä, katsotaan hänen kanssaan tähtiin, muistellaan ansiokasta taipaletta teatterin ja taiteen parissa, seikkaillaan maailmalla, keskustellaan ja kokataan Huvilakadun keittiössä, työnnetään sormet multaan ja puhutaan tärkeistä asioista, isoista ja pienistä, sekä päästetään ääneen myös Vivican ystävät suomeksi ja ruotsiksi. Kerromme blogissa myös kuluvan juhlavuoden tapahtumista.

Birgitta Ulfsson. Foto: Sanna Liimatainen/Förlaget

Otimme pienen varaslähdön ja haastattelimme kahta Vivican hyvää ystävää, Birgitta Ulfssonia ja Asko Sarkolaa jo vuoden 2016 puolella.

Envis, dominant och fruktansvärt bra -jutun on tehnyt Ida Henrikson ja Vivica, menneen maailman mentori -jutun Eija Mäkinen. Sama periaate pätee jatkossakin: Ida kirjoittaa ruotsiksi ja Eija suomeksi. Eläköön kielten rikkaus!

Lukuiloa ja riemukkaita hetkiä Vivican ja hänen ystäviensä seurassa!

KOMMENTOI*) Kentät jotka merkitty tähdellä ovat pakollisia.