VUOKRALLE TARJOTAAN – VILHONVUORENKATU

Teaterstiftelsen Vivicas Vänner tarjoaa vuokralle Helsingissä osoitteessa Vilhonvuorenkatu 8 A sijaitsevan asunnon, jonka pinta-ala on 25 m². Vuokra on 380 euroa/kk + vesimaksu (nyk. 26 euroa/hlö).

Vuokra-aika alkaa 1.9.2020. Vuokrasopimus tehdään määräaikaisena 31.8.2021 asti. Vuokralaisella on mahdollisuus hakea säätiöltä lähtökohtaisesti yhden vuoden pidennystä vuokrasopimukseen.

Vuokralaiseksi voivat hakea nuoret, mielellään opintojensa loppuvaiheessa olevat teatteri- ja tanssitaiteen opiskelijat tai ympäristönsuojelutieteiden opiskelijat. Vapaamuotoisessa kirjallisessa hakemuksessa hakijan tulee kuvata, mitä opiskelee, missä vaiheessa opinnot ovat sekä opintojen arvioitu kesto. Mikäli asuntoa on tarvetta käyttää opintoihin liittyviin harjoituksiin, on tästä myös mainittava hakemuksessa sekä kuvattava, minkälaisista harjoituksista on kyse. Vuokralaisella on oltava oma kotivakuutus. Asunnossa tupakointi on ehdottomasti kielletty.

Hakemukset tulee lähettää 29.5.2020 mennessä säätiön asiamiehelle Riikka Rannikolle osoitettuna sähköpostitse osoitteeseen asiamies@vivicasvanner.fi. Hakijoille pyritään ilmoittamaan hakemuksia koskevista päätöksistä mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.


Tietoja säätiöstä:

Teaterstiftelsen Vivicas Vänner on Vivica Bandlerin vuonna 1991 perustama säätiö, jonka tarkoituksena on edistää näyttämötaidetta, luovaa taiteellista työtä ja teatteritutkimusta sekä tukea teatterikulttuuria ja ympäristönsuojelua edistävää toimintaa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö mm. jakaa vuosittain apurahoja ja palkintoja teatterintekijöille, teatteri- ja tanssitaiteen opiskelijoille ja tutkijoille sekä ympäristönsuojelutyöhön. Lisäksi säätiö tukee teatteritaiteen opiskelijoita vuokraamalla asuntoja opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Säätiö on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään säätiörekisteriin.