VUOKRALLE TARJOTAAN

11 marraskuun, 2010 kello 00:32 (Katri Heino)

Teaterstiftelsen Vivicas Vänner tarjoaa vuokralle Helsingissä osoitteessa
Vilhonvuorenkatu 8 A sijaitsevan asunnon, jonka pinta-ala on 25 m2.
Vuokra on 350 euroa/kk.

Vuokra-aika alkaa 1.7.2010. Vuokrasopimus tehdään määräaikaisena 31.8.2011 asti. Vuokralaisella on mahdollisuus hakea säätiöltä pidennystä vuokrasopimukseen.

Vuokralaiseksi voivat hakea nuoret, mielellään opintojensa loppuvaiheessa olevat teatteri- ja tanssitaiteen opiskelijat. Vapaamuotoisessa kirjallisessa hakemuksessa hakijan tulee kuvata, mitä opiskelee, missä vaiheessa opinnot ovat sekä opintojen arvioitu kesto. Mikäli asuntoa on tarvetta käyttää opintoihin liittyviin harjoituksiin, on tästä myös mainittava hakemuksessa sekä kuvattava, minkälaisista harjoituksista on kyse.

Hakemukset tulee lähettää 14.6.2010 mennessä säätiön asiamiehelle Riikka Leinoselle osoitettuna sähköpostitse osoitteeseen katri.heino@hannessnellman.com. Hakijoille pyritään ilmoittamaan hakemuksia koskevista päätöksistä kesäkuun 2010 aikana.

Tietoja säätiöstä:
Teaterstiftelsen Vivicas Vänner on Vivica Bandlerin vuonna 1991 perustama säätiö, jonka tarkoituksena on edistää näyttämötaidetta, luovaa taiteellista työtä ja teatteritutkimusta sekä tukea teatterikulttuuria ja ympäristönsuojelua edistävää toimintaa.
Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö mm. jakaa vuosittain apurahoja ja palkintoja teatterintekijöille, teatteri- ja tanssitaiteen opiskelijoille ja tutkijoille sekä ympäristönsuojelutyöhön. Lisäksi säätiö tukee teatteritaiteen opiskelijoita vuokraamalla asuntoja opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Säätiö on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään säätiörekisteriin.

Lisätietoja katso: www.vivicasvanner.fi

KOMMENTOI*) Kentät jotka merkitty tähdellä ovat pakollisia.